Beeldlijn films op Noordelijk Film Festival

Dit jaar zijn er maarliefst vier films van Stichting Beeldlijn te zien op het Noordelijk Film Festival. Het gaat om de films 'Een gedroomde samenleving: 35 jaar Theater te Water', 'De Laatste Boer van de Euvelgunne', 'Pamietamy' en 'Bouwen naar Vermogen'.

Het Noordelijk Film Festival beleeft dit jaar haar 38e editie en met jaarlijks meer dan 150 films in vijf dagen. Het publieksfestival brengt aansprekende speelfilms, intrigerende documentaires, bijzondere arthouse voor de echte cinefielen, maar ook speciale premières, internationale gasten, korte films, klassiekers, muziek, fijne feestjes en een geweldige sfeer. Dit alles in het bruisende hart van Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland en Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

Het festival vindt plaats van woensdag 8 tot en met zondag 12 november 2017. De kaartverkoop start op 31 oktober om 12.00u. Het volledige programma vindt u hier.

Het Noordelijk Film Festival wordt geroemd om haar gastvrijheid. Je bent van harte welkom!