Debuutfilm in wording

De draaidagen van de debuutfilm van Joey Benistant zitten er bijna op. Hier laat de cameraman Andres Fouché de opnames van die dag zien aan Joey en zijn geïnterviewden: (Van L naar R) David Sciarone, Joey Benistant, Rifa Sadi, Michaël van de Weert en Andres Fouché.

Het leven is niet kort genoeg (Joey Benistant)

Première - Najaar 2021

De draaidagen zitten er (bijna) op

Joey Benistant’s documentaire debuut – Het leven is niet kort genoeg – zal in het najaar in première gaan. De crew bij deze film bestaat voornamelijk uit vrienden van de hoofdpersoon, Matthijs. Die vriendschap met Matthijs staat in de film centraal. Omdat Matthijs een paar jaar geleden overleden is aan een overdosis, zijn de draaidagen alleen al daarom bijzonder voor alle betrokkenen.

Hieronder fotokiekjes van de laatste draaidagen: op het Martinikerkhof, in het Werkmancollege, op het Landgoed Vosbergen, De Walfridusbrug en het Biotoop in Haren, om maar een paar te noemen. Voor het eerst een lange documentaire maken met een crew van voornamelijk goede vrienden. Spannend. leuk, enerverend en vermoeiend.

meer informatie: klik hier