Cover Het Groningen van Klompien

Marten Klompien

Het Groningen van Klompien

Een tweede film over schilder Marten Klompien (1917-1996), nu in gesprek met journalist Lejo Siepe.
KOOP DOCUMENTAIRE

Beschouwingen over zijn Groningen, het landschap en zijn werk als beeldend kunstenaar. Klompien bezoekt zijn voormalig atelier in Niehove, dwaalt door het Groninger landschap en vertelt over zijn kunstenaarschap van duisternis en schemer.

Regie: Buddy Hermans
Productie: Peter Verweij
Interview: Lejo Siepe

Bestel DVD

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://www.libdok.com/static/assets/js/video.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, "script", "libdok-jssdk-video"));