Beeldlijn films op Podium TV in de komende periode

Vanaf 1 april is er weer een nieuwe serie Beeldlijn films te zien op Podium Tv in het programma Noorderdiepte dat elke woensdag wordt uitgezonden op kanaal 31 van Ziggo. Aan bode komen de documentaire Bliksem en Betonrot, Beelden van Drenthe, Woorden van Beton, een portret van Fre Meis, en portretten van de beeldende kunstenaars […]


Vanaf 1 april is er weer een nieuwe serie Beeldlijn films te zien op Podium Tv in het programma Noorderdiepte dat elke woensdag wordt uitgezonden op kanaal 31 van Ziggo. Aan bode komen de documentaire Bliksem en Betonrot, Beelden van Drenthe, Woorden van Beton, een portret van Fre Meis, en portretten van de beeldende kunstenaars Abe Kuipers en Jo van Dijk. Op de website van www.podiumtv.n/noorderdiepte vindt u de juiste programmering.