Podium TV start nieuwe serie documentaires Beeldlijn

Podium TV, het commerciële tv station uit Heerenveen, presenteert vanaf 2 september een nieuwe serie Beeldlijn documentaires. De uitzendingen zijn te zien via kanaal 35 (Ziggo) en via internet. De aftrap start met Jonge dichters van het Noorden, portretten van de dichters Joost Oomen en Pauline Sparreboom, onder regie van Renee Luth.  De vertoonde documentaires […]


Podium TV, het commerciële tv station uit Heerenveen, presenteert vanaf 2 september een nieuwe serie Beeldlijn documentaires. De uitzendingen zijn te zien via kanaal 35 (Ziggo) en via internet. De aftrap start met Jonge dichters van het Noorden, portretten van de dichters Joost Oomen en Pauline Sparreboom, onder regie van Renee Luth.  De vertoonde documentaires maken onderdeel uit van PuurNoord, een nieuw cultureel programma dat Podium TV elke woensdagavond uitzendt. De presentatie is in handen van Annette Timmer. De talkshow bespreekt met gasten uit de wereld van de cultuur, ruimte en landschap de stand van zaken in het Noorden. Elke uitzending schuift een vaste gast aan: Douwe Draaisma over wetenschap, Joep van Ruiten over literatuur, Gitte Brugman over fotografie en Geert Pruiksma over beeldende kunst. De uitzendtijden en programma vindt u ook op www.podiumtv.nl