Film “in context” in de Bibliotheek Groningen

De Beeldlijn-documentaire ‘in context’ zal te zien zijn op zondag 24 februari in de Bibliotheek Groningen. De makers Jasper Huizinga en Lotte Veltman zullen aanwezig zijn om een toelichting te geven. Aanvang 14.00 uur Oude Boteringestraat Groningen OB. De film is tevens ingestuurd voor het Architecture Film Festival Rotterdam dat dit jaar van 10 tot […]


De Beeldlijn-documentaire ‘in context’ zal te zien zijn op zondag 24 februari in de Bibliotheek Groningen. De makers Jasper Huizinga en Lotte Veltman zullen aanwezig zijn om een toelichting te geven. Aanvang 14.00 uur Oude Boteringestraat Groningen OB. De film is tevens ingestuurd voor het Architecture Film Festival Rotterdam dat dit jaar van 10 tot en met 13 oktober plaatsvindt in de havenstad.