Cultura 24 zendt Sporen van Vasalis uit

Cultura 24, het digitale kanaal van de publieke omroep, zendt op dinsdag 5 maart de documentaire Sporen van Vasalis uit, over het leven en werk van de dichteres M. Vasalis die geruime tijd in het Noorden woonde, in het dorpje Roden. Het thema van de week is: sterke vrouwen in de kunst. De film is […]


Cultura 24, het digitale kanaal van de publieke omroep, zendt op dinsdag 5 maart de documentaire Sporen van Vasalis uit, over het leven en werk van de dichteres M. Vasalis die geruime tijd in het Noorden woonde, in het dorpje Roden. Het thema van de week is: sterke vrouwen in de kunst. De film is op dinsdag 5 maart en woensdag 6 maart te zien op de digitale zender. Ook zendt Cultura 24  in het kader van de boekenweek de Beeldlijn documentaire Bliksem en Betonrot uit, over de groep dichters rond Bart Fm Droog.