Speciale Juryprijs van Groninger Persprijs 2007 voor Beeldlijn

De Groninger Persprijs 2007 is uitgereikt tijdens een boekenweekavond in 2008. De speciale Juryprijs is toegekend aan Stichting Beeldlijn. Het is een intiatief van boekhandel Godert Walter, Het Dagblad van het Noorden, Fotomanifestatie Noorderlicht, en de Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC). De persprijs ging naar Herman Sandman van de Groninger Gezinsbode. Lees hier het juryrapport.


De Groninger Persprijs 2007 is uitgereikt tijdens een boekenweekavond in 2008. De speciale Juryprijs is toegekend aan Stichting Beeldlijn. Het is een intiatief van boekhandel Godert Walter, Het Dagblad van het Noorden, Fotomanifestatie Noorderlicht, en de Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC).
De persprijs ging naar Herman Sandman van de Groninger Gezinsbode.

Lees hier het juryrapport.