Beleidsplan 2009-2012

Het Beleidsplan 2009-2012 is via de site te lezen . De nieuwe plannen en voornemens worden hierin toegelicht. Beeldlijn heeft met deze nota subsidieverzoeken ingediend om enige structurele financiële ondersteuning te krijgen van de Gemeente en de Provincie Groningen. Voor de producties zelf worden financiën aangevraagd bij fondsen, sponsoren en noordelijke overheden. Via ‘lees meer’ […]


Het Beleidsplan 2009-2012 is via de site te lezen .
De nieuwe plannen en voornemens worden hierin toegelicht. Beeldlijn heeft met deze nota subsidieverzoeken ingediend om enige structurele financiële ondersteuning te krijgen van de Gemeente en de Provincie Groningen. Voor de producties zelf worden financiën aangevraagd bij fondsen, sponsoren en noordelijke overheden. Via ‘lees meer’ kunt u de nota lezen.

Hier kunt u het Beleidsplan 2009-2012 lezen (pdf).

De subsidie is in de Cultuurnota’s 2009 – 2012 van de gemeente en de provincie Groningen opgenomen. Het betreft € 17.000,- van elk.