Documentaire in context geselecteerd voor het Architectuur Film Festival Rotterdam

De Beeldlijn documentaire in context, van de regisseurs Jasper Huizinga en Lotte Veltman is geselecteerd voor het Architectuur Film Festival in Rotterdam dat van 10 tot 13 oktober plaatsvindt in de havenstad. Dit internationale filmfestival staat helemaal in het teken van de architectuur. Aan bod komen tal van documentaires en film uit binnen en buitenland. […]


De Beeldlijn documentaire in context, van de regisseurs Jasper Huizinga en Lotte Veltman is geselecteerd voor het Architectuur Film Festival in Rotterdam dat van 10 tot 13 oktober plaatsvindt in de havenstad. Dit internationale filmfestival staat helemaal in het teken van de architectuur. Aan bod komen tal van documentaires en film uit binnen en buitenland. De film in context schetst een portret van twee noordelijke architecten Gunnar Daan en Cor Kalfsbeek die elkaar werk bekritiseren en de stand van de Noord- Nederlandse architectuur doornemen.