Beeldlijn films geselecteerd voor het Internationaal Film Festival Assen

De Toer van de Orgelbouwer is geselecteerd voor het Internationaal Film Festival in Assen dat plaatsvindt in het weekend van 15 en 16 maart 2014. Tijdens het festival vindt ook de première plaats van de Beeldlijn film over noordelijke dichters, geregisseerd door Renèe Luth. Het Drents Filmfestival vindt plaats tijdens de nationale Boekenweek. Het definitieve […]


De Toer van de Orgelbouwer is geselecteerd voor het Internationaal Film Festival in Assen dat plaatsvindt in het weekend van 15 en 16 maart 2014. Tijdens het festival vindt ook de première plaats van de Beeldlijn film over noordelijke dichters, geregisseerd door Renèe Luth. Het Drents Filmfestival vindt plaats tijdens de nationale Boekenweek. Het definitieve programma van het Internationaal Film Festival Assen wordt in december bekend gemaakt.