Noordelijke Film Festival selecteert drie Beeldlijn films

Het Noordelijk Film Festival, dat van 5 tot en met 9 november 2014 plaatsvind in Leeuwarden, heeft drie Beeldlijn films geselecteerd. De documentaires Jonge dichters van het Noorden, de film Het is nooit stil en de documentaire Het Gevangenisdorp: Veenhuizen in de twintigste eeuw zijn te zien op dit festival. Op de site van het […]


Het Noordelijk Film Festival, dat van 5 tot en met 9 november 2014 plaatsvind in Leeuwarden, heeft drie Beeldlijn films geselecteerd. De documentaires Jonge dichters van het Noorden, de film Het is nooit stil en de documentaire Het Gevangenisdorp: Veenhuizen in de twintigste eeuw zijn te zien op dit festival. Op de site van het NFF vindt u nadere gegevens.  Op woensdag 5 november vindt de officiele opening plaats.  de makers Renee Luth, Jasper Huizinga en Lotte Veltman zijn aanwezig.