OOGTV zendt 1 januari de Toer van een Orgelbouwer uit

De stadszender van Groningen, OOGTV zendt op 1 januari 2014 de Beeldlijn documentaire De toer van een orgelbouwer uit, een portret van de Groningse orgelbouwer Eppo Rynko Ottes. Op zondag 19 januari 2014 organiseert de Openbare Bibliotheek in Groningen een middag rond de film. Douwe van der Bijl gaat dan in gesprek met de regisseuse […]


De stadszender van Groningen, OOGTV zendt op 1 januari 2014 de Beeldlijn documentaire De toer van een orgelbouwer uit, een portret van de Groningse orgelbouwer Eppo Rynko Ottes. Op zondag 19 januari 2014 organiseert de Openbare Bibliotheek in Groningen een middag rond de film. Douwe van der Bijl gaat dan in gesprek met de regisseuse Saskia Jeulink en met de orgelbouwer Ottes. De film is ook geprogrammeerd op het Filmfestival in Assen.