Cultura 24 zendt Bliksem en Betonrot en Jonge Dichters van het Noorden uit

Cultura24, het digitale broertje van de NPO,  zendt in juni twee Beeldlijn documentaires uit in het kader van Poetry International Rotterdam. Dit poezie festival vindt plaats van 10 juni tot en met 14 juni 2014.  Hier ontmoeten dichters van over de hele wereld elkaar voor de 45ste editie van Poetry International Rotterdam. De film Bliksem […]


Cultura24, het digitale broertje van de NPO,  zendt in juni twee Beeldlijn documentaires uit in het kader van Poetry International Rotterdam. Dit poezie festival vindt plaats van 10 juni tot en met 14 juni 2014.  Hier ontmoeten dichters van over de hele wereld elkaar voor de 45ste editie van Poetry International Rotterdam. De film Bliksem en Betonrot wordt 10 juni uitgezonden en de documentaire Jonge Dichters van het Noorden op 12 juni 2014 op het digitale kanaal van de NTR. Bliksem en Betonrot verbeeldt de ontstaansgeschiedenis van Dichters uit Epibreren met Bart FM Droog, Tjitske Hofman en Jan Klug. Jonge Dichters van het Noorden portretteert de dichters Joost Oomen en Pauline Sparreboom.