Premiere Het is nooit stil in Groninger Forum Images

De premiere van de documentaire ” Het is nooit stil” ,een portret van een aantal conservatorium studenten van het Prins Claus Conservatorium in Groningen, vindt plaats op 23 juli in Groninger Forum Images. De film, gemaakt door Jasper Huizinga en Lotte Veltman, duurt 80 minuten. Op deze site vindt u meer informatie over de film. […]


De premiere van de documentaire ” Het is nooit stil” ,een portret van een aantal conservatorium studenten van het Prins Claus Conservatorium in Groningen, vindt plaats op 23 juli in Groninger Forum Images. De film, gemaakt door Jasper Huizinga en Lotte Veltman, duurt 80 minuten. Op deze site vindt u meer informatie over de film. U kunt de premiere bijwonen door aan te melden via www.hanze.nl/kaartenpcc. De film maakt onderdeel uit van het Peter de Grote Festival.