Boer tussen kunst en koren

Op 17 juni vond in Finsterwolde tijdens de manifestatie Rondom Waalkens onder grote belangstelling de première plaats van de Beeldlijn-film 'Boer tussen kunst en koren', gemaakt door Buddy Hermans en Lejo Siepe. Dit jaar is het tien jaar geleden dat de markante Groningse boer annex galeriehouder Albert Waalkens overleed. Waalkens leefde voor de kunsten en met name de moderne abstracte kunst.

Vanaf 21 juni is de documentaire ‘Boer tussen kunst en koren’ te zien via Parmando TV, onderdeel van het zenderpakket van KPN. De film duurt 40 minuten en is ook online te bekijken via de site van Parmando TV: www.parmando.com.

De manifestatie Rondom Waalkens loopt nog door tot 10 september 2017. Elke zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur is er landschapskunst te bezichtigen, zijn er exposities te bezoeken en worden er documentaires vertoond. De documentaire over het leven van Albert Waalkens wordt de gehele dag vertoond in Party Centrum Finnewold, aan de Hoofdweg 110 in Finsterwolde.

Klik hier voor meer informatie over de manifestatie Rondom Waalkens via ‘Er gaat niets boven Groningen’