De Toer van een Orgelbouwer geselecteerd Noordelijk Film Festival

De Beeldlijn documentaire De Toer van een Orgelbouwer, onder regie van Saskia Jeulink is geselecteerd voor het Noordelijk Film Festival in Leeuwarden dat van 6 tot en met 10 november plaatsvindt in de Friese hoofdstad. In hert programma Nieuwe Noordelijke Oogst wordt de film vertoond. Op de site van het Noordelijk Film Festival vindt u […]


De Beeldlijn documentaire De Toer van een Orgelbouwer, onder regie van Saskia Jeulink is geselecteerd voor het Noordelijk Film Festival in Leeuwarden dat van 6 tot en met 10 november plaatsvindt in de Friese hoofdstad. In hert programma Nieuwe Noordelijke Oogst wordt de film vertoond. Op de site van het Noordelijk Film Festival vindt u meer informatie over de vertoning: http://noordelijkfilmfestival.nl/nieuws/