BRAVA tv zendt Beeldlijn docu Het is nooit stil uit.

Brava tv, de klassieke zender in het digitale aanbod van Ziggo en UPC zendt op vrijdag 12 december 2014 de Beeldlijn documentaire Het is nooit stil uit,  een portret van het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Beeldlijn volgde voor langere tijd studenten aan het conservatorium. De film ging afgelopen zomer in première tijdens het Peter de […]


Brava tv, de klassieke zender in het digitale aanbod van Ziggo en UPC zendt op vrijdag 12 december 2014 de Beeldlijn documentaire Het is nooit stil uit,  een portret van het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Beeldlijn volgde voor langere tijd studenten aan het conservatorium. De film ging afgelopen zomer in première tijdens het Peter de Grote Festival. De uitzending op Brava begint om 18.59 uur. Ook in januari is deze film nog te zien bij BRAVA.