RTV Drenthe zendt Beelden van Drenthe uit

De documentaire Beelden van Drenthe wordt door RTV Drenthe op zondag 22 februari uitgezonden om 14.00 uur en om 16.00 uur. Beelden van Drenthe besteedt aandacht aan de kunstwerken die de provincie Drenthe in de loop der jaren heeft geinstalleerd langs vaarwegen, routes, paden en bruggen. De provincie wil nadrukkelijk kunst in publieke ruimtes bevorderen. […]


De documentaire Beelden van Drenthe wordt door RTV Drenthe op zondag 22 februari uitgezonden om 14.00 uur en om 16.00 uur. Beelden van Drenthe besteedt aandacht aan de kunstwerken die de provincie Drenthe in de loop der jaren heeft geinstalleerd langs vaarwegen, routes, paden en bruggen. De provincie wil nadrukkelijk kunst in publieke ruimtes bevorderen. Beelden van Drenthe is gemaakt door Lotte Veltman en Jasper Huizinga en ging in premiere tijdens een recent symposium in de Nieuwe Kolk in Assen over kunst in publieke ruimte.