Dorpentour Weg uit de stad hervat

Na een corona-pauze is Weg uit de stad weer op tournee! In de film volgen we twee jonge gezinnen die neerstrijken in respectievelijk Borgercompagnie en Uithuizermeeden. Regisseurs Tom Tieman en Saskia Jeulink volgen hen bij het opbouwen van hun bestaan op het platteland. Dorpentour Het onderwerp leent zich goed voor een tour langs de dorpshuizen, […]


Na een corona-pauze is Weg uit de stad weer op tournee! In de film volgen we twee jonge gezinnen die neerstrijken in respectievelijk Borgercompagnie en Uithuizermeeden. Regisseurs Tom Tieman en Saskia Jeulink volgen hen bij het opbouwen van hun bestaan op het platteland.

Dorpentour

Het onderwerp leent zich goed voor een tour langs de dorpshuizen, en dat doen we dus ook. De Dorpentour komt langs Garnwerd, Finsterwolde, Ezinge, Warffum, Steendam en ’t Zandt. Na afloop van de voorstellingen kunnen bewoners onder leiding van Wilbert van de Kamp (dagvoorzitter en presentator) in gesprek gaan met elkaar, de makers en deskundigen over nieuw elan voor hun eigen dorp. Kijk voor alle data en tijden hier.