Première documentaire De Toer van een Orgelbouwer Hemelvaartsdag

Op donderdag 9 mei  (Hemelvaartsdag, 12.00 uur) vindt in de Nicolai kerk in Appingedam de feestelijke première plaats van de Beeldlijn documentaire De Toer van een Orgelbouwer, een portret van Eppo Rynko Ottes. Deze noorderling bouwde in Europa meer dan 70 orgels. Regisseuse Saskia Jeulink maakte een spannende roadmovie langs plekken in Noord- Nederland, Duitsland […]


Op donderdag 9 mei  (Hemelvaartsdag, 12.00 uur) vindt in de Nicolai kerk in Appingedam de feestelijke première plaats van de Beeldlijn documentaire De Toer van een Orgelbouwer, een portret van Eppo Rynko Ottes. Deze noorderling bouwde in Europa meer dan 70 orgels. Regisseuse Saskia Jeulink maakte een spannende roadmovie langs plekken in Noord- Nederland, Duitsland en Spanje die van betekenis zijn geweest in het leven en werk van deze markante orgelbouwer. De première vindt plaats in een zaal van de Nicolaikerk, aanvang 12.00 uur en is toegankelijk voor publiek en genodigden. De documentaire wordt gepresenteerd tijdens het festival Terug naar het Begin ( Cultureel festival in Appingedam en omstreken van 7 – 12 mei 2013). Voor opgave om de première bij te wonen, stuur een mail naar info@stichtingbeeldlijn.nl.